Gràcia desplega la seva economia social i solidària

Desplega Gràcia

Des d’aquest setembre fins al desembre de 2017, els barris de Gràcia acolliran un seguit de rutes, xerrades, formacions i moltes altres activitats dedicades a l’economia social i solidària. El Labcoop hem participat en el disseny d’aquest programa participatiu.

Al llarg dels darrers anys els barris de Gràcia han teixit una xarxa fortament arrelada d’iniciatives d’economia social i solidària (ESS). Ara, fruit del projecte de participació ciutadana Decidim Gràcia 2017, els graciencs i les gracienques van escollir dur a terme dos projectes vinculats a l’economia social i solidària, que enguany es fan realitat sota el títol “Desplega Gràcia, territori social i solidari” i que han estat coorganitzats pel Districte de Gràcia, el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i les entitats Pam a Pam i el Labcoop.

“Desplega Gràcia” ofereix gratuïtament rutes i xerrades, així com formacions i punts d’acompanyament sobre ESS adreçats a públics ben diversos, des de famílies fins a professionals, comerços o veïns i veïnes interessats. També s’ha instal·lat un punt d’informació general sobre el projecte al bar del Centre de Cultura Popular La Violeta.

Totes aquestes iniciatives volen formar i educar en economia social i solidària, visibilitzar-la i donar-la a conèixer connectant les entitats d’ESS, fomentant la intercooperació i l’intercanvi de recursos entre les entitats.