L’economia solidària escalfa motors de cara a la FESC2017

Cartell Fesc2017

En la seva sisena edició, la Fira de l’Economia Social i Solidària de Catalunya es presenta amb el lema “Ni teu ni meu, nostre” i comptarà amb més de 190 entitats, iniciatives i projectes de l’economia social i solidària.
No hi ha tardor sense la FESC. La Fira de l’Economia Social i Solidària de Catalunya, organitzada per la Xarxa d’Economia Social (XES), arriba a la seva sisena edició amb més de 190 empreses. Del 20 al 22 d’octubre l’antiga fàbrica Fabra i Coats, situada al barri barceloní de Sant Andreu, s’omplirà de tallers, formacions i xerrades.

En l’edició d’enguany la fira vol aprofundir en les nocions de què és allò comú i com es garanteix que les creacions hi pertanyin. Enfront d’un capitalisme individualista i privatiu, la fira vol fomentar la construcció d’una economia col·lectiva i accessible. L’economia social i solidària viu un moment àlgid i ha aconseguit que algunes administracions hi apostin com una font de creació de llocs de treball. Per això, la FESC també vol aprofitar per debatre els efectes i les dependències que genera aquesta relació.

La fira s’ha convertit en una cita anual al voltant de l’economia social i solidària a Catalunya (ESS). El seu objectiu és mostrar l’ampli i variat ventall d’experiències i projectes de l’àmbit de l’ESS que existeixen al territori català. L’edició de l’any passat va rebre més de 21.000 visitants i va aplegar 200 empreses, 50 activitats i 130 ponents.