Es constitueix ‘Més Eficients’ una cooperativa de serveis d’eficiència energètica

meseficients

La cooperativa neix arran del projecte Energia Activa per a la inclusió social de persones en situació d’atur de llarga durada.

El passat 8 de novembre es va constituir MésEficients, una cooperativa de serveis d’assessorament energètic, responsable i solidari. Aquesta cooperativa neix del projecte Energia Activa destinat a formar i ocupar persones que estaven en situació d’atur de llarga duració. A través d’Energia Activa, impulsat des del LabCoop, EcoServeis i la Fundació ABD, aquestes persones han rebut una formació sobre eficiència energètica i se’ls ha acompanyat, format i donat suport a valorar l’opció de crear un projecte propi emprenedor en forma de cooperativa per prestar serveis en eficiència energètica.