Engeguem “Juntes Emprenem”

flyerJuntes (1) (1)

El programa forma i acompanya dones amb empenta i habilitats emprenedores

Sovint les idees de negoci s’abandonen en un calaix per manca de temps, diners o altres recursos. El projecte “Juntes Emprenem” es proposa apoderar a dones de la ciutat de Barcelona a través d’un programa de formació i acompanyament perquè posin en marxa idees emprenedores, cooperatives i socialment compromeses. Al llarg de nou setmanes, les participants descobreixen i fomenten les seves habilitats i competències, es formen en aspectes clau a l’hora d’engegar un projecte emprenedor i reben assessorament de persones especialitzades en economia social i solidària. “Juntes Emprenem” s’inscriu dins el programa “Juntas Emprendemos” per a la capacitació integral de dones que busquen un model de vida propi, del qual el Labcoop és sòcia. El programa va néixer el 2015 d’un grup d’entitats de la Red de Economía Alternativa y Solidaria (REAS) i es desenvolupa a Aragó, Catalunya, Madrid i el País Basc.

L’edició d’enguany s’engega el 18 d’abril i constarà de 34 hores de formació, entre 3 i 9 hores d’acompanyament i una trobada amb dones emprenedores d’altres territoris que han desenvolupat projectes inspiradors. El 9 d’abril, a les 12 h, al local d’Ecos del carrer Casp (Casp, 43), tindrà lloc la sessió informativa que servirà d’espai de benvinguda i de trobada de les dones inscrites.

Si ets una dona amb empenta i t’interessaria participar al programa, pots escriure’ns a info@labcoop.coop.