Inscripcions obertes per la 4a edició dels Tallers Virtuals

Tallers virtuals (1)

Ja estan obertes les inscripcions (fins el 5 de març) per la quarta edició dels Tallers Virtuals que imparteix Labcoop, dins el programa aracoop per difusió del cooperativisme i l’Economia Social i Solidària (ESS). Aquests són cursos gratuïts de creació, creixement i gestió d’una cooperativa. L’objectiu és, doncs, facilitar els coneixements i instruments necessaris per posar en marxa una cooperativa de treball, de serveis i/o consumidors i usuaris. A més, els tallers consisteixen en una formació en línia amb la finalitat de donar a conèixer el model cooperatiu i d’entitats d’ESS.

Amb aquests dos pilars (la formació de caire tècnic i la immersió en l’ecosistema de l’ESS) aracoop organitza els tallers que es basaran en una sessió inicial presencial de 4 hores i una formació virtual posterior mitjançant la plataforma Moodle. El taller té una durada d’entre 5 i 16 setmanes, amb una càrrega lectiva orientativa d’entre 22 i 50 hores en funció de l’itinerari que es triï:

Itinerari 1: 38 hores lectives del 7 de març al 13 de maig
Itinerari 2: 22 hores lectives del 20 de maig al 21 de juny
Itinerari 1: 50 hores lectives del 7 de març al 21 de juny.

Tallers virtuals (4)

A l’edició 2015/16 hi van participar 60 persones, a la del 2016/17 van ser 90 i a la del 2017/18 hi van assistir 110 persones. Els Tallers Virtuals estan adreçats a un ventall molt ampli de col·lectius: personal tècnic de l’ESS, persones que assessoren en la creació de cooperatives, persones emprenedores, professorat de secundària, batxillerat i cicles formatius, persones sòcies de cooperatives que tinguin interès en aprofundir en la seva formació, i persones amb funcions de direcció i gestió d’empreses que valorin l’opció de transformar-la en una cooperativa, entre d’altres.