EL 27 I 28 D’OCTUBRE ENS TROBEM A LA FESC!

fesc

‘L’economia ha canviat. I tu, a què aspires?’ és el lema de la VIII edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), un esdeveniment organitzat per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) que reuneix  entitats, iniciatives i projectes de l’economia social i solidària en diferents sectors, com  l’habitatge, l’alimentació, l’oci, l’educació, la comunicació, els serveis a persones i empreses, les finances i assegurances ètiques i la formació, entre altres.

Labcoop estarem presents a la FESC amb un punt d’informació i acompanyament. Si veniu a visitar-nos, us oferirem orientació per als vostres projectes d’emprenedoria i podreu conèixer de prop la nostra tasca. A més, tindreu l’oportunitat de participar en un concurs especialment pensat per a persones emprenedores: sortejarem un acompanyament de dues sessions per al vostre projecte.

Reserveu-vos la data! El cap de setmana del 26 i 27 d’octubre el recinte de l’antiga Fabra i Coats de Sant Andreu acollirà iniciatives, entitats i una vuitantena d’activitats per a totes les participants: taules de debat, tallers, visites guiades i fins i tot desfilades de roba sostenible, entre moltes altres propostes. Volem crear una gran àgora de treball compartit al llarg de l’any: resistint, creant i avançant juntes. Ens hi acompanyeu?