Labcoop, confinament actiu

ETN_5ydWsAAc2l0

Des de Labcoop estem seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i aquests dies fem teletreball, però no per això estem menys actives! Si vosaltres també teniu ganes de fer coses, si teniu en ment un projecte o l’esteu començant, aquestes setmanes són un bon moment per donar-hi una volta i plantejar-vos com ho voleu fer.

Per això, LabCoop estem a la vostra disposició i aquestes setmanes fem les acollides via http://jit.si. Si ens necessiteu, escriviu-nos a info@labcoop.coop i us ajudarem!

A més, si voleu aprofitar aquests dies per xafardejar més eines de programari lliure per a les vostres comunicacions, doneu una ullada al recull de la @XES_cat

I si algunes de vosaltres voleu compartir (o que compartim) les iniciatives que esteu desenvolupant aquests dies de confinament, o bé voleu contrastar amb nosaltres mesures a prendre, estem al vostre servei.
Cuidem-nos i seguim endavant!