Participem a les III Jornades RedEFES sobre educació i finances ètiques

InstagramRedEFES

 

Amb l’objectiu de reflexionar i debatre sobre el model d’educació econòmica actual, arriba la tercera edició de les Jornades RedEFES, que enguany tenen com a lema ‘Desconstruint l’ensenyament de l’economia’. L’acte, que tindrà lloc els dies 29 i 30 d’abril a la sala d’actes de l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Barcelona), està organitzat per FETS, la Fundació Finances Ètiques, Finantzaz Haratago i Oiko Credit.

Durant les jornades es vol continuar teixint la xarxa a favor d’una educació en les finances ètiques i solidàries, impulsant una educació econòmica més crítica i plural i coneixent i intercanviant experiències educatives que demostren que una altra economia és possible, urgent i necessària.

El divendres l’acte comença amb la taula rodona ‘Educar en l’activisme per una justícia econòmica global’ -en la qual participa la Guernica Facundo de Labcoop per explicar la nostra experiència amb l’Escola d’activisme econòmic. A continuació, un debat sobre el currículum de l’educació econòmica actual i les propostes des d’una visió transformadora i, per a tancar el primer dia, la proposta “Desbanka la Banka!” de la companyia Teatrolari ens ajudarà a incorporar en debat i les reflexions des d’un enfocament més dinàmic.

El dissabte es presentaran propostes més concretes, materials i recursos que permetran al professorat  incorporar una visió econòmica transformadora a través de diferents metodologies. Abans de dinar, coneixerem un carrusel d’experiències educatives en finances ètiques i solidàries de l’àmbit estatal.

Per tancar les jornades treballarem col·lectivament en les conclusions amb la mirada posada en el Fòrum Social Mundial i es farà una dinàmica final per continuar avançant col·lectivament a favor d’una educació en les finances ètiques i solidàries, a càrrec de l’associació teatral La Nave Va.

Si voleu més informació sobre les jornades i us animeu a participar, ja podeu inscriure-us en aquest enllaç!