La Comunificadora fa punt i seguit

LaCoPuntiSeguitFlyer

La Comunificadora, el programa d’impuls de Barcelona Activa, gestionat conjuntament pel LabCoop i Free Knowledge Institute, amb la col·laboració del grup de recerca Dimmons de la UOC i de la Fundació Goteo, arriba al final de la seva segona edició.

Per cloure el programa, s’ha organitzat la trobada ‘La Comunificadora. Punt i seguit‘, que tindrà lloc dimarts, 30 de gener, a partir de les 18 h, a la Sala Emprèn de Barcelona Activa (c/ Llacuna, 162-164, Barcelona).

Si hi voleu assistir, us podeu inscriure a través d’aquest enllaç.

La sessió servirà per conèixer els projectes participants i el full de ruta que s’han marcat; contextualitzar els projectes en el marc de l’impuls d’una economia col·laborativa que s’orienti al procomú, la cooperació i l’equitat social; i exposar, repensar i debatre com els projectes afronten cadascun dels cinc pilars de l’economia del procomú: governança, model de producció, polítiques de compartir el coneixement, model d’obtenció de recursos i comunitat.

A través de les pàgines de la Teixidora, s’han documentat el programa i els projectes participants. Els projectes són Educaires, Equipaments lliures, LliureTIC, Van WooW, Diccionari de l’Economia Social i la Tecnopolítica, Remoblar, VOKIVOKI, Ensenya el Cor, Niu Ment, RidersxDerechos, Biruka, El camí més verd, Prosume Energy.