Hobest acompanya les jornades d’intercanvi d’experiències entre els municipis de Manlleu, Hernani, Arbúcies i Cardedeu

intercanvi

En el marc del programa Innovadors 2016, la cooperativa Hobest, sòcia col·laboradora del LabCoop, va fer acompanyaments en l’intercanvi d’experiències de l’Ajuntament de Manlleu amb els municipis d’Hernani i Arbúcies.

La valoració positiva de la iniciativa ha portat l’ajuntament a repetir l’experiència els pròxims 1 i 2 de febrer i a ampliar-la, aquest cop, amb la participació del municipi de Cardedeu. Les dues jornades tenen com a objectiu conèixer i aprendre experiències d’altres territoris per aplicar-les i transferir-les a cada municipi, donar continuïtat als vincles i intercanvis ja iniciats el 2016 i aprofundir en aspectes i reptes concrets, com el d’estructurar l’acció al territori de manera participativa.

Per debatre aquest repte, Ruben Suriñach (MésOpcions) i Laura Hernàndez (LabCoop) faran una xerrada-ponència sobre planificació estratègica i processos d’impuls de polítiques públiques en ESS. Les jornades també acolliran una reunió amb la Xarxa d’Iniciatives d’ESS, on es presentaran els diferents projectes en l’ESS existents a Manlleu, i es tancaran amb una dinàmica de grup per intercanviar experiències entre els municipis participants.