Neix La Pionera, l’espai per a la gent que comença

La Pionera

LabCoop ha participat en la definició d’aquesta iniciativa per a persones emprenedores

Barcelona és una ciutat dinàmica i emprenedora. Aquest context socioeconòmic ha donat peu a iniciatives com La Pionera, un nou espai obert a l’aire lliure on les persones emprenedores podran conèixer, presentar i accelerar nous productes, projectes i serveis. Aquest espai-mercat-escola-incubadora s’adreça a la gent que comença, siguin persones recentment graduades, emprenedores o en situació de vulnerabilitat, i els ofereix un entorn d’intercanvi perquè es trobin amb altres iniciatives i col·lectius.

La Pionera s’ubicarà al barri del Poblenou, al final del passeig de Calvell, on els projectes expositors es distribuiran en diferents zones: venda i promoció, gastronomia i cultura. El tret de sortida serà el pròxim 21 d’abril i es preveu que rebi a més de 80.000 persones. A través de la seva programació d’espectacles musicals i activitats socioculturals, La Pionera vol ser un espai inclusiu i obert a tota la ciutadania.

El projecte està impulsat per la Fundació Formació i Treball, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, i Labcoop ha participat en la definició d’aquest model, al costat de Holon i altres entitats.