Labcoop participa a la 2a edició de les C2C Conversaciones

c2c conversaciones

Guernica Facundo Vericat, membre de l’equip Labcoop, en fa la xerrada inaugural

C2C ConversacIoNes és un fòrum de promoció del teixit econòmic social i solidari que reuneix persones impulsores de l’ESS que formen part de la REAS, una xarxa amb més de 500 entitats de l’economia alternativa i solidària, agrupades en xarxes territorials i sectorials.

Després de l’èxit de la primera edició a Saragossa, ara fa dos anys, el C2C ha celebrat la segona edició a Madrid els dies 15 i 16 de febrer. Amb l’empenta del II Congreso de Economia Social y Solidaria, a Bilbao l’any 2017, l’edició d’enguany ha aplegat 105 persones que han pogut conversar, explorar i conèixer les iniciatives d’altres territoris i dissenyar estratègies conjuntes. Labcoop hi ha participat activament, coordinant l’eix d’emprenedoria juntament amb ColaBoraBora. “Tenim una gran oportunitat, responsabilitat i un munt de desafiaments per ajudar els governs locals a cuidar i amplificar les pràctiques de l’ESS”, va destacar Guernica a la xerrada inaugural del fòrum.