Et convidem a la jornada de presentació d’Itineraris des dels marges

guia

Com ja sabeu,  Labcoop acompanyem en la creació de projectes d’emprenedoria col·lectiva des del 2013. Des del 2015 fins a l’actualitat, alguns d’aquests projectes són allò que anomenem projectes cooperatius d’inclusió sociolaboral. D’aquests, alguns estan en funcionament i altres no han pogut continuar, però tots ells ens han aportat aprenentatges sobre els quals feia temps volíem reflexionar i ens han permés poder compartir experiències amb les persones sòcies dels projectes.

Ara, una subvenció de la Federació de Cooperatives de Treball ens ha permès disposar de recursos per poder fer una reflexió i sistematitzar aprenentatges nostres i de les pròpies experiències, així com l’elaboració de materials que serveixen per orientar en alguns elements d’acompanyament d’iniciatives socioeconòmiques i donar peu a seguir-hi reflexionant. En aquest context hem elaborat una guia que vol ser una eina d’orientació i consulta per a persones que acompanyen o volen acompanyar a la creació i maduració de cooperatives d’inclusió formades per persones en situació de vulnerabilitat.

La covid no ens ha permès fer el procés com haguéssim volgut, però, finalment, després de dos anys estem molt contentes de convidar-vos a la presentació que tindrà lloc el 12 de maig de 18h a 20h a la seu del Grup ECOS (carrer casp, 43, BCN). L’espai té un aforament limitat, per això us demanem que ens confirmeu assistència a través d’aquest formulari.

Volem que les protagonistes siguin les experiències entrevistades amb les quals hem compartit reflexions, per això comptarem amb la presència de membres de la cooperativa ja extingida Alencop, de la cooperativa Diomcoop, l’Associació Mujeres Pa’lante, Nou verd i Diverscoop entre d’altres.

El programa de la jornada serà el següent:

  • 18h a 18: 30h Benvinguda i presentació de les experiències.
  • 18:30 – 18: 50 Breu explicació, a càrrec de l’equip de Labcoop de la guia i de la recerca realitzada entorn de projectes cooperatius d’inclusió sociolaboral.
  • 18:50 – 19:50 Espai de reflexió i debat sobre alguns dels reptes que s’apunten en la recerca realitzada per part de les experiències i de les persones presents a la jornada.
  • 19:50 – 20:00 Tancament

Les persones que ho preferiu podreu seguir la presentació de forma virtual a través de l’enllaç de Zoom (ID de reunió: 874 1479 8921). Per a qualsevol dubte ens podeu escriure a info@labcoop.coop

Volem que aquest sigui un gra de sorra per continuar compartint i reflexionant juntes. Us hi esperem!