Crònica de la presentació d’Iitineraris des dels marges

ITINERARIS

El passat dia 12 de maig vam realitzar, a la seu del Grup ECOS, la Jornada de presentació “Itineraris des dels marges”. L’equip de Labcoop estem molt contentes perquè vam poder compartir, amb diferents projectes cooperatius d’inclusió sociolaboral, algunes de les preguntes que van sorgir del procés de reflexió entorn a aquesta tipologia de projectes amb els quals treballem des del 2015. El debat va ser molt interessant i el percebem com un primer gra de sorra per seguir compartint reflexions entre les persones sòcies dels projectes, equips d’acompanyament i altres agents del cooperativisme i de l’economia social i solidària.

Va ser un dia molt enriquidor i ple de retrobaments, molts d’ells presencials, amb les diferents experiències que han participat al llarg d’aquest procés de reflexió i que formen part de la recerca realitzada, en la qual podreu trobar els aprenentatges que han compartit amb nosaltres i que són fruit de la seva trajectòria.

En la jornada també vam presentar breument els tres materials resultat del treball iniciat l’any 2020. A causa de la pandèmia, aquest treball es va allargar en la fase de recollida d’informació i en la finalització del mateix.

Aquests tres materials ja estan publicats al nostre web i són els següents:

Volem compartir també la relatoria de la jornada amb totes aquelles persones que no hi vau poder participar. Aquí la trobareu en català i aquí en castellà.

Per acabar, volem agrair a totes les persones que vau compartir aquesta jornada amb nosaltres, a les persones que heu aportat el vostre gra de sorra de maneres diferents al llarg del procés de construcció d’aquests materials i a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya per fer-ho possible aportant finançament.