Participem a les Jornades d’Economia Solidària d’Aragó

CARTEL-XXVVII-JORNADAS-DIGITAL

Arriben les XXVII Jornades d’Economia Solidària, un esdeveniment organitzat per REAS Aragó que en aquesta edició té com a lema ‘Actívate por una economía transformadora’. Les jornades tindran lloc al Centro Joaquín Roncal de Zaragoza del 6 al 8 de juny i enguany es dedicaran a l’activisme econòmic, energètic i rural amb propostes per fer una crida a la ciutadania a activar-se per tal de transformar les relacions econòmiques i fer-les més justes, lliures i equitatives.

Entre les ponents que participen a les trobades hi ha entitats com Economistas sin Fronteras, l’Associació Financiación Solidaria, la Plataforma a favor de los Paisajes de Teruel,  la Plataforma Aliente, les comunitats energètiques de Luco Energía i de Gea De Albarracín, el Projecte Oficina información Energía Barrio Torrero, Tararaina Cooperativa, Empenta Artieda, Ixambre CoopSilvestrina Coop.

Labcoop estarà present a les jornades el dilluns 6 de juny, amb la participació d’Andrés Soberbio, que parlarà sobre l’Escola d’Activisme Econòmic, un programa coordinat per Labcoop que té per objectiu desenvolupar un model d’educació econòmica i empresarial que es recolza en els principis de l’economia social i solidària.