Ja et pots inscriure a Espurna Verda!

Espurna-Verda_Capcelera-Web-scaled

Tens una idea o un projecte cooperatiu que s’emmarca en el camp de l’ecologia i la sostenibilitat? Et calen recursos i eines per desenvolupar-la? Doncs Labcoop i Espai Ambiental tenim la solució! Aquest estiu arriba Espurna Verda, un programa d’emprenedoria cooperativa que t’acompanya des de la idea a la creació d’un projecte cooperatiu o nova línia de negoci, tot incorporant la mirada ambiental en el procés mitjançant marcs de l’economia ecològica, circular i regenerativa. La proposta neix amb la voluntat d’augmentar i enfortir les iniciatives cooperatives i de l’ESS que treballen en pro de la transició ecològica en el context urbà.

Es tracta d’un programa gratuït i intensiu que es desplega en el marc del cercle de transició ecosocial de Coòpolis – l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, l’executem LabCoop i Espai Ambiental i compta amb l’expertesa de les entitats i equip de Coòpolis.

En què consisteix el programa?

 • Itinerari de 5 sessions durant juny i juliol (24h) on es treballaran els següents aspectes
  1. El propòsit: missió, visió i valors (23/06)

  2. Cadena de valor circular (30/06)

  3. Sociograma: aliances i persones (07/07)

  4. Canvas: model de negoci i impacte en la transformació ecosocial (14/07)

  5. Organització, governança i cures (21/07)

 • Acompanyaments i mentoria adaptats a les necessitats de cada projecte
 • Tallers cooperatius: 3 tallers complementaris durant la resta de l’any. Sessions centrades els aspectes més tècnics del procés de constitució d’un projecte cooperatiu que es podran cursar durant tot l’any
 • Comunitat i foment de la intercooperació
 • Metodologies i continguts pràctics d’aplicació directe al projecte

Inscriu-te ara o demana més informació i prepara’t per enfortir la teva idea cooperativa!